[searchandfilter id="149"]

Vitero nieuwe tool online samenwerken

Vitero: Innovatie in online samenwerken en trainen

Vitero

Vitero staat voor virtual team room en is software die effectieve virtuele trainingen en vergaderingen mogelijk maakt. In tegenstelling tot veel andere webconferencing oplossingen, ondersteunt Vitero op een zeer realistische manier online samenwerking.

Je gebruikt Vitero bijvoorbeeld voor online samenwerken, interactieve lessen en trainingen, vergaderingen, delen van kennis, overleg in commissies of werkgroepen of discussiepanels (met of zonder publiek).

Vitero is ontwikkeld in een wetenschappelijke omgeving: het Duitse Fraunhofer Instituut. Dit zie je vooral terug in de gebruikersvriendelijke user interface. Alle handelingen (bijvoorbeeld iemand anders aan het woord laten) verlopen zeer intuïtief. Het beeld is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

vitero op pc

Uit onderzoek blijkt dat mensen elkaar goed kunnen onthouden aan de hand van de combinatie van hun naam, een beeld (foto) en hun stem. Dat zijn precies de drie aspecten waar Vitero gebruik van maakt. De filosofie van Vitero is gebaseerd op gebruikersgemak, een hoge mate van acceptatie van gebruikers en efficiency op het gebied van communicatie.
De tool biedt uiteraard alle functionaliteiten die online samenwerken faciliteren: break-out rooms, brainstorm tools, polls (ook afnemen van examens), opnemen en nog veel meer.

Online samenwerken en trainen is niet alleen leuk maar vooral heel effectief. Heeft u nog geen ervaring met online vergaderingen, samenwerken of trainen? Laat u goed voorlichten. Er zijn veel verschillende oplossingen in de markt. Bij een korte demonstratie krijgt u al een goed beeld van de mogelijkheden in het algemeen en speciale tools in het bijzonder. Implementatie kost tijd en energie in de organisatie: een goede fit zoeken loont de moeite!

Meer informatie? Kijk op onze productpagina van ViteroNIEUWSBRIEF

We hebben regelmatig voordelige aanbiedingen. Schrijf je in en ontvang de aanbiedingen automatisch.

CONTACT

Bezoekadres: Beankick Botnische Golf 9A 3446 CN Woerden T +31 (0)348 712431 M +31 (0)6 38 538 917 E info@beankick.nl KvK: 63847876 Nassaukade 45 3441 AC Woerden