[searchandfilter id="149"]

Virtuele klas

De virtuele klas is een online lesomgeving. De les gaat via internet. Een virtuele klas kan heel goed plaatsvinden door middel van een webinar. De deelnemers zijn niet fysiek bij elkaar maar bevinden zich in de virtuele ruimte van het webinar. In tegenstelling tot wat we meestal onder e-learning verstaan biedt de virtuele klas de voordelen van live contact en leren in een groep.

Je kunt de deelnemers meer of minder intensief bij de sessie betrekken. Het geven van een les kan bijvoorbeeld door middel van een presentatie, film of op het whiteboard. Je start een persoonlijk gesprek met iemand door zijn webcam aan te zetten en het woord te geven. Deelnemers kunnen steeds vragen stellen en feedback geven in de chat of door middel van speciale opties. Er zijn veel digitale gereedschappen die je in de les kunt gebruiken. Vaak wordt voorafgaand aan de les het inhoudelijke materiaal aan de deelnemers verstrekt. In de les zelf an dan de aandacht uitgaan naar de kennisverwerking. Dit gebeurt bijvoorbeeld door discussie of debat, kennisdelen, kennis laten terug vertellen of anders formuleren. De virtuele klas wordt ook gebruikt als aanvulling op individueel uitgevoerde e-learning modulen. Je kunt de deelnemers (toets)vragen voorleggen of laten werken in subgroepen. Je kunt je eigen beeldscherm delen en in de les gebruik maken van alle documenten die op je computer staan.

Wij kunnen de productie van een virtuele klas verzorgen of je helpen zelf de productie uit te voeren.  Neem contact met ons op voor meer informatie en alle mogelijkheden!

 

Website - voorkant whitepaper virtuele klasWil je meer lezen over de virtuele klas?

Download dan hier onze whitepaper over de virtuele klas.

Download

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

NIEUWSBRIEF

We hebben regelmatig voordelige aanbiedingen. Schrijf je in en ontvang de aanbiedingen automatisch.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CONTACT

Bezoekadres:
Beankick
Botnische Golf 9A
3446 CN Woerden

T +31 (0)348 712431
M +31 (0)6 38 538 917
E info@beankick.nl

KvK: 63847876
Nassaukade 45
3441 AC Woerden