[searchandfilter id="149"]

Inspiratiesessie: Starten met webinars

Doe ook mee!

Starten met webinars! Onbekend maakt onbemind. In Europa maken we nog maar schaars gebruik van de mogelijkheden die webinars bieden. In de USA, Canada en Australië zijn webinars helemaal opgenomen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Adviesbureaus en kenniswerkers  gebruiken webinars veelvuldig voor sales, marketingcommunicatie, opleiding en training, voorlichting en campagnes. Inmiddels hebben zowel commerciële bedrijven als non-profit organisaties de mogelijkheden ontdekt van (inter)actieve webinars voor een persoonlijke manier van (internationaal) online samenwerken.

In de marketing- en advieswereld worden webinars ingezet als krachtige tool om branding en marktleiderschap te versterken. Elk bedrijf en professional heeft zijn eigen expertise en daarmee een schat aan kennis in huis. Soms beseffen we zelf niet dat onze specifieke kennis niet vanzelfsprekend is!  (Potentiële) klanten en relaties zijn online steeds vaker op zoek naar kennis die hen helpt bij het nemen van beslissingen. Ze zijn op zoek naar échte kennis die hen helpt de beslissing te doorgronden en vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Een goed marketingwebinar is dan ook zeker niet zomaar een reclamepraatje! Door jouw kennis ‘in hapklare brokjes’ te delen bouw je aan een vertrouwensrelatie met de klant. Anders dan in een blog, vlog of video hebben jouw deelnemers het gevoel persoonlijk kennis te maken met jou en je bedrijf.

De inspiratiesessie is opgezet als een online workshop. Je gaat zelf actief aan de slag! Je krijgt de gelegenheid zelf de rol van presentator of moderator uit te proberen. We doen een korte quiz en enkele inspirerende ‘oefeningen’ om je een idee te geven wat er mogelijk is. En er is natuurlijk volop de gelegenheid om ideeën te delen en vragen te stellen!

Om iedereen ook écht in de gelegenheid te stellen actief mee te doen is het aantal deelnemers beperkt: per sessie kunnen maximaal 5 deelnemers meedoen.

We maken geen gebruik van studio’s maar van cloudsoftware die je later ook makkelijk zelf kunt gebruiken. Dit is een unieke gelegenheid om zelf uit te proberen of je met webinars de groei kan versterken van jouw bedrijf!

Hoe werkt het?

Je doet mee vanaf je eigen werkplek. Je hebt een laptop, Mac of PC nodig met webcam en microfoon (Tip: als je kunt Skypen is je techniek ook goed genoeg voor deze online workshop).

Wanneer:

De eerstvolgende inspiratiesessie is gepland op:  woensdagmiddag 9 maart om 16.00 uur

Gemist! Jammer, je kunt je niet meer inschrijven. Kijk uit naar onze volgende demo!NIEUWSBRIEF

We hebben regelmatig voordelige aanbiedingen. Schrijf je in en ontvang de aanbiedingen automatisch.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CONTACT

Bezoekadres:
Beankick
Botnische Golf 9A
3446 CN Woerden

T +31 (0)348 712431
M +31 (0)6 38 538 917
E info@beankick.nl

KvK: 63847876
Nassaukade 45
3441 AC Woerden