[searchandfilter id="149"]

Samenwerken

Online communicatietechnologie helpt organisaties om slimmer en beter te samenwerken!

In de USA, Australië en Canada is het gebruiken van webinars als tool voor online vergaderingen heel gewoon. In Europa moeten we daar nog aan wennen. Ten opzichte van bijvoorbeeld video-conferencing zijn webinars persoonlijker, toegankelijker en voordeliger in kosten. In een webinar is het makkelijk persoonlijk contact te maken en de software voorziet in diverse ondersteunende tools voor documenten, presentaties en interactie. Beankick helpt bij de opstart en onderscheidt zich door het meedenken vanuit het perspectief van persoonlijke communicatie en resultaat, en niet primair vanuit de techniek. Een groot voordeel van Beankick is de Nederlandstalige ondersteuning.

vinkje website_bewerkt-1Samenwerken met branchepartners

Bij veel organisaties ligt er nadruk op het laten zien van hun toegevoegde waarde. Het is nodig partners en externe partijen dichter bij de organisatie te betrekken. Dit betekent een toename van het aantal vergaderingen en overleggen. Er wordt van de deelnemers gevraagd te reizen naar een locatie of er worden juist regiobijeenkomsten georganiseerd. In de praktijk blijkt hiervoor veel vergaderen en overleg noodzakelijk. Online samenwerken en vergaderen kan een krachtige en innovatieve oplossing zijn!

vinkje website_bewerkt-1

Kennisdelen

Het belang van kennis delen neemt alleen maar toe. Kennis is steeds meer specialistisch en verspreid. Beankick adviseert bij programma’s waarbij kennisdelen centraal staat. Communicatietechnologie is hierbij een belangrijk hulpmiddel. Maar het gebruik van online samenwerkings- en projectmanagementtools is onderdeel van het programma.

vinkje website_bewerkt-1Virtuele teams

Virtuele teams zijn (project)teams die werken aan een gezamenlijke doelstelling maar elkaar niet ‘live’ ontmoeten. De begeleiding en ontwikkeling van virtuele teams is een opkomende discipline. Beankick biedt uitgebreide specialistische dienstverlening voor virtuele teams. Deze dienstverlening is ondergebracht in een apart label: virtueelleiderschap.nl ®


Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

NIEUWSBRIEF

We hebben regelmatig voordelige aanbiedingen. Schrijf je in en ontvang de aanbiedingen automatisch.

CONTACT

Bezoekadres: Beankick Botnische Golf 9A 3446 CN Woerden T +31 (0)348 712431 M +31 (0)6 38 538 917 E info@beankick.nl KvK: 63847876 Nassaukade 45 3441 AC Woerden