[searchandfilter id="149"]

Referenties

Lucia heeft voor SPH (Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen) een aantal webinars geproduceerd in het afgelopen jaar. Bij SPH was dit nog niet eerder gedaan en er was geen ervaring bij de medewerkers. Lucia heeft ons uitstekend geholpen in de opzet, de voorbereiding, maar ook met het testen van het webinar. De daadwerkelijke webinars zijn dan ook zeer succesvol verlopen.
Rina Mulder, voor BPV Huisartsen

 

Kenmerkend in de aanpak van Lucia is haar hoge mate van professionaliteit gekoppeld aan haar snelheid van werken. Ze onderscheidt zich niet alleen met haar kennis van techniek en opleiden, maar is ook in staat om inhoudelijk op veel onderwerpen mee te denken. Dit alles leidt tot een grote toegevoegde waarde met een hoge betrouwbaarheid.
Anoushka Wajer, Programmamanager Governance University

 

Lucia is een ervaren adviseur die je met plezier begeleidt bij het starten met webinars. Lucia denkt met je mee en is betrokken. Enerzijds biedt zij alle technische kennis en hulp die nodig is om (zelf) webinars te produceren. Anderzijds denkt zij ook vanuit haar marketingkennis en klantgerichtheid mee om de juiste toon en inhoud te treffen die voor onze klanten toegevoegde waarde heeft.
Jacco Bosch, Productmanager Ridder Data Systems

 

Lucia heeft ons met raad en daad bijgestaan om het feestelijke webinar voorafgaand aan de lancering van ons vernieuwde online platform goed te laten verlopen. We hebben op een prettige manier met Lucia samengewerkt en een voor ons zeer belangrijke dag tot een goed einde gebracht.
Jules Peeters, Marketing Manager, Bakeplus


Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

NIEUWSBRIEF

We hebben regelmatig voordelige aanbiedingen. Schrijf je in en ontvang de aanbiedingen automatisch.

CONTACT

Bezoekadres: Beankick Botnische Golf 9A 3446 CN Woerden T +31 (0)348 712431 M +31 (0)6 38 538 917 E info@beankick.nl KvK: 63847876 Nassaukade 45 3441 AC Woerden