[searchandfilter id="149"]

Over ons

Over Beankick

Groei en ontwikkeling van organisaties en mensen is ons centrale thema. Wij worden warm van organisaties die willen groeien. Groei is overal om ons heen. Ontwikkeling is wat ons betreft de meest natuurlijke drijfveer die er bestaat. Groei en ontwikkeling zijn voor ons de centrale thema’s. Online communicatie en webinars zijn een geweldig hulpmiddel daarbij.

Voor onze naam hebben wij ons laten inspireren door een sprookje: Sjaak en de bonenstaak. Misschien ken je het sprookje. Het sprookje gaat over groei.  Nadat Sjaak de wonderbonen heeft gezaaid, zullen zij groeien en later wordt hij beloond met de oogst.

vinkje website_bewerkt-1Onderscheidend

  • Wij werken op het snijvlak van communicatie en technologie. Voor ons begint elk project met een advies dat aansluit op de strategie en doelstellingen van jouw bedrijf.
  • Communicatie en interactie zijn de werkzame ‘bestanddelen’ van het webinar. Of het nu gaat om marketing, opleiden of samenwerken: wij begeleiden je deskundig.
  • Samenwerking en co-creatie zijn voor ons uitgangspunt. We gaan samen aan de slag gaan en overleggen wie welk onderdeel voor zijn rekening neemt.

vinkje website_bewerkt-1Achtergrond

Een goed advies vindt plaats vanuit een brede context van kennis en ervaring. Onze bedrijfskundige achtergrond en ervaring in het bedrijfsleven helpen daarbij. Onze kennis en ervaring liggen op de vakgebieden HR, HRD, opleiden en leren, marketing & communicatie en bedrijfskunde.

vinkje website_bewerkt-1 Netwerkorganisatie

Beankick is een netwerkorganisatie. Wij werken vanuit ons netwerk vaker samen voor opdrachtgevers, ieder vanuit zijn eigen expertise. Alle partijen hebben projecten uitgevoerd in het kader van marketing, opleiden en samenwerken. Indien gewenst is er de beschikking over een studioruimte op locatie in Woerden. Wij werken voor:

  • adviesbureaus
  • training- en opleidingsorganisaties
  • zakelijke dienstverleners
  • kennisintensieve organisaties
  • MKB (industrie, handel, productie)
  • zelfstandige professionals.

 

Profielfoto_kleinOver Lucia Buijs

Lucia Buijs is bedrijfskundige en directeur/eigenaar van Beankick. In haar loopbaan deed zij ervaring op met  bedrijfseconomische vraagstukken en het vormgeven van verandertrajecten. Leiderschap in onze veranderende wereld is steeds een leidend thema voor haar geweest. Zij was directielid bij verschillende adviesbureaus en werkte als interim-manager. Vanaf 2013 is zij zich gaan specialiseren in de virtuele communicatie in bedrijven. Haar grote kracht is dat zij vanuit de strategie van het bedrijf kansen en ontwikkelingen in kaart kan brengen en vorm kan geven. Haar expertise richt zich steeds meer op virtueel leiderschap, een thema waar veel bedrijven vroeg of laat mee te maken krijgen. In 2016 voltooide zij de opleiding voor Socratisch Gespreksleider. Het toepassen van deze methode bij vraagstukken en dilemma’s in virtuele samenwerking is innovatief en uniek in Nederland.

 


Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

NIEUWSBRIEF

We hebben regelmatig voordelige aanbiedingen. Schrijf je in en ontvang de aanbiedingen automatisch.

CONTACT

Bezoekadres: Beankick Botnische Golf 9A 3446 CN Woerden T +31 (0)348 712431 M +31 (0)6 38 538 917 E info@beankick.nl KvK: 63847876 Nassaukade 45 3441 AC Woerden