[searchandfilter id="149"]

Introductieworkshop webinars voor marketing

Op 26 januari verzorgt Beankick in samenwerking met ZTalks de ‘Introductieworkshop webinars voor marketing’.

Over de workshop

Webinars zijn een geweldige manier om meer leads te genereren of om relaties aan je te binden. Veel mensen hebben wel eens zo’n webinar gevolgd. Maar hoe zou dat nou kunnen werken voor de marketing van jouw bedrijf?
Welke techniek heb je nodig? Welke software past bij jouw doelstellingen? Hoe zou het zijn om te presenteren voor een webcam? Wat komt er kijken bij een goed script? Hoe bepaal je wat je gaat vertellen en welke resultaten kun je verwachten? Wat is het beste moment om een webinar te plannen?
Al deze vragen komen vanzelf naar voren wanneer je overweegt om webinars in te gaan zetten voor de marketing van jouw bedrijf. Het is verstandig om je eerst in de mogelijkheden te verdiepen en niet zomaar te beginnen, een professioneel eerste webinar is het halve werk.
Deze introductie workshop is live op locatie, zo maakt u op een laagdrempelige en persoonlijke manier kennis met de wereld van webinars! In twee uur wordt u bijgepraat over de techniek en praktijk van webinars voor marketing. U ontvangt een handout met praktische informatie zoals een basis stappenplan en voorbeeld webinar-script.

Let op!

Vooraf ontvang u ‘huiswerk:  aan de hand van vragen en tips stelt u uw eigen klantvoorbeeld op waar we in workshop mee aan de slag gaan. U past de theorie direct toe op uw eigen markt en product of dienst. Dat maakt de workshop extra waardevol: u gaat naar huis met uw eigen ‘actieplan’ om na de workshop vervolgstappen te kunnen zetten.

Programma

  • Basisprincipes van contentmarketing en marketing met webinars
  • Bespreking klantvoorbeelden deelnemers
  • Webinars & techniek
  • Actieplan

Praktisch

  • Kosten: € 15,00 voor ZTalksleden, € 25 voor een combi workshop & lidmaatschap ZTalks
  • Datum: 26 januari 2017
  • Tijd: 19.30uur – 21.30 uur
  • Locatie: Beatrixgebouw (Jaarbeurs) Utrecht, 2e verdieping
  • Tijdsinvestering: 2 uur live training en ½ uur voorbereiding (huiswerk)

Aanmelding

De aanmelding voor deze workshop verloopt via ZTalks.

Je kunt je hier aanmelden!NIEUWSBRIEF

We hebben regelmatig voordelige aanbiedingen. Schrijf je in en ontvang de aanbiedingen automatisch.

CONTACT

Bezoekadres: Beankick Botnische Golf 9A 3446 CN Woerden T +31 (0)348 712431 M +31 (0)6 38 538 917 E info@beankick.nl KvK: 63847876 Nassaukade 45 3441 AC Woerden