[searchandfilter id="149"]

Full Service Webinar

Een volledig verzorgd webinar van 50 minuten. Je eigen programma is het uitgangspunt voor het webinar. We bereiden je technisch én praktisch voor. We starten met het maken van een plan van aanpak. We lopen samen alle punten langs die van belang zijn en bespreken welke eisen en vragen je hebt. Wat wil je bereiken? Wie zijn je deelnemers? Samen nemen we het programma door en maken we eventueel aanpassingen om het geschikt te maken voor in een webinar.  We bepalen samen wat de eerste stap is en welk tijdpad haalbaar is. We kijken  naar de beschikbare en benodigde apparatuur. Wij richten het webinar volledig voor je in.

Je krijgt praktische tips en adviezen voor een goede presentatie. We gaan aan de slag om je full service webinar zo interactief mogelijk te maken. Bovendien gaan we van tevoren oefenen, zodat je vertrouwd bent met het beeld en de (basis)mogelijkheden.

Afhankelijk van jouw wensen kiezen we een passend platform voor jouw webinar. Dat kunnen bijvoorbeeld zijn: Adobe Connect, Webinargeek, YouTube of een ander platform. Beankick werkt platform onafhankelijk, het kan zijn dat jouw voorkeur uitgaat naar een ander platform, geen probleem.

Uiteraard maken wij ook graag een offerte op maat! neem daarvoor contact met ons op!

Headset4

 

 


Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

NIEUWSBRIEF

We hebben regelmatig voordelige aanbiedingen. Schrijf je in en ontvang de aanbiedingen automatisch.

CONTACT

Bezoekadres: Beankick Botnische Golf 9A 3446 CN Woerden T +31 (0)348 712431 M +31 (0)6 38 538 917 E info@beankick.nl KvK: 63847876 Nassaukade 45 3441 AC Woerden