[searchandfilter id="149"]

Businesscase: BodemenergieNL | studiowebinar

Klantvraag

Ontwikkelingen in het vakgebied van BodemenergieNL vragen in de markt om bij- en nascholing. Marktmonitor verzorgt het secretariaat voor BodemenergieNL. Opnemen van webinars in de marketingcommunicatie en het cursusaanbod biedt Marktmonitor zowel de kans op vergroten van het bereik als een nieuwe innovatieve oplossing voor de klant. Uiteindelijk moet dit leiden tot een groei in deelnemers en omzet. In de pilot ligt de nadruk op marketingcommunicatie. De pilot omvat de voorbereiding en productie van een live studiowebinar voor BodemenergieNL.

Project

vinkje website_bewerkt-1Advies en begeleiding

Beankick heeft de begeleiding verzorgd voorafgaand aan de productie: campagnebespreking, draaiboek, communicatie naar de doelgroep, begeleiding van de gastspreker, geschikt maken van de presentatie en presentatietraining. Speciale aandacht was er uiteraard voor de interactiviteit tijdens het webinar.

vinkje website_bewerkt-1Productie

Twee oefensessies hebben geleid tot een professionele presentatie door de gastspreker. Het live webinar is op 26 mei 2016 uitgezonden vanuit een professionele pop-up studio, met twee camera’s en aparte regie.

vinkje website_bewerkt-1  Referentie

Willem Hooijkaas, directeur Marktmonitor:

“BodemenergieNL wilde webinars inzetten om nieuwe cursisten te werven. Het was voor ons de eerste keer. Beankick heeft ons vanaf het begin helder geadviseerd over wat we moesten doen en in welke volgorde. Er werd een draaiboek gemaakt, een oefenwebinar werd gehouden en alles werd gecheckt voordat we daadwerkelijk live gingen. Er was speciale aandacht voor interactieve elementen in het webinar, omdat we contact wilden hebben met ons publiek. Uiteindelijk heeft het webinar geleid tot een succesvolle nieuwe cursus en gaan we zeker nog een keer een webinar organiseren.”

vinkje website_bewerkt-1 Resultaat

Het webinar heeft voor de zomer geleid tot een volle cursus over het betreffende onderwerp.

Onderwerp van het webinar: Seasonal Performance Factor, oftewel SPF. Het webinar werd gegeven door Wobbe van den Kieboom van KWA Bedrijfsadviseurs. Nieuwsgierig? Kijk hier naar de opname van het webinar!


Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

NIEUWSBRIEF

We hebben regelmatig voordelige aanbiedingen. Schrijf je in en ontvang de aanbiedingen automatisch.

CONTACT

Bezoekadres: Beankick Botnische Golf 9A 3446 CN Woerden T +31 (0)348 712431 M +31 (0)6 38 538 917 E info@beankick.nl KvK: 63847876 Nassaukade 45 3441 AC Woerden