[searchandfilter id="149"]

Businesscase: Governance University | e-learning

Klantvraag

De missie van de Governance University is ondersteunen in het professionaliseren en ontwikkelen van toezichthouders en commissarissen. Hiertoe wil de University haar opleidingen zo goed mogelijk laten aansluiten op maatschappelijke ontwikkelingen en de behoefte in de markt. Door het basisprogramma voor commissarissen online, als e-learning aan te bieden kan de opleiding goedkoper worden. Bovendien wordt de opleiding beter bereikbaar voor mensen die minder contacttijd kunnen vrijmaken. Hierdoor kan een nieuwe doelgroep worden bereikt. Door de e-learning te combineren met een virtuele klas en fysieke contacttijd wordt het netwerkelement behouden. Het netwerkelement is immers een krachtig onderdeel van het aanbod van de Governance University. Zo wordt een effectief en hoogwaardig blended learning programma gecreëerd.

Project

vinkje website_bewerkt-1Ontwikkeling van het programma

Samen met de Governance University is een speciaal programma ontwikkeld voor de nieuwe opleiding ‘Gecertificeerd Commissaris’. De nieuwe opleiding is een goed voorbeeld van een blended progamma. Het programma is opgedeeld in 11 modules. De opleiding start en wordt afgesloten met een live netwerkbijeenkomst. Er zijn video’s van lessen en elke les heeft eigen literatuur en casuïstiek. naast de video’s zijn de lessen beschikbaar als podcasts: zodat deelnemers ook onderweg eenvoudig lessen kunnen volgen. Elke les (module) wordt afgesloten met een toets. Er wordt gebruik gemaakt van een forum en virtuele klas (webinar) waarin de ingebrachte vragen en casuïstiek van deelnemers wordt besproken.

vinkje website_bewerkt-1Ontwikkeling van de content

Beankick heeft de opname van de lessen en montage van de video’s verzorgd.

vinkje website_bewerkt-1Ontwikkeling van het e-learning platform: de website

Voor de Governance University is een e-learning omgeving gebouwd in WordPress. Deelnemers kunnen eenvoudig inloggen en hun eigen opleiding vervolgen. De wens is in de toekomst het online aanbod uit te breiden.

De eerste online opleiding start in het najaar van 2106. De website met e-learning omgeving vind je hier. Bekijk het reclamefilmpje voor een indruk van de opleiding!


Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

NIEUWSBRIEF

We hebben regelmatig voordelige aanbiedingen. Schrijf je in en ontvang de aanbiedingen automatisch.

CONTACT

Bezoekadres: Beankick Botnische Golf 9A 3446 CN Woerden T +31 (0)348 712431 M +31 (0)6 38 538 917 E info@beankick.nl KvK: 63847876 Nassaukade 45 3441 AC Woerden