[searchandfilter id="149"]

Beankick winnaar verkiezing UOA Ondernemer 2016!

Deze verkiezing is georganiseerd door Stichting UOA (Utrechtse Ondernemers Academie). Samen met het bedrijfsleven, de overheid en onderwijsinstellingen zet de UOA zich in voor geslaagd MKB ondernemerschap. Eén van de ondernemersprogramma’s is de Business Course. Tijdens de Business Course is middels een pitchwedstrijd één winnaar per groep gekozen. Deze ondernemers strijden nu voor de titel ‘UOA-ondernemer 2016’: Peter Bomer (100% interieur), Lucia Buijs (BeanKick) en Annette Ursem (Praktijk voor remedial teaching).

Inspiratiesessie door Murat Kiran “Geloof in je eigen kunnen en blijf verbonden met jezelf en met anderen“ met deze tips opent Murat Kiran (Conclusion) de avond. Murat vertelt over zijn fantastische groei: Toen hij als jong volwassene in Nederland kwam wonen, had hij niets. Murat had nog nooit een computer aangeraakt, maar was er van overtuigd dat hij carrière in de automatisering kon maken. Dag en nacht heeft hij gestudeerd en is allereerst als helpdeskmedewerker aan de slag gegaan. Murat gelooft in zijn kunnen en blijft hard werken. Het duurde niet lang voordat hij zijn eerste bedrijf heeft opgericht. Zijn werk is een ideaal, waardoor hij zichzelf inspireert en bergen verzet. Dit heeft hem meerdere bedrijven en een inspirerende carrière gebracht.

Een ambitieus ondernemingsmodel Tijdens de spannende eerste ronde, onder leiding van dagvoorzitter Hugo Vos (Furore, werkplaats van de verbeelding), pitchen de kandidaten over hun bedrijf. Het publiek stemt Peter en Lucia door naar de finale. In de finale beantwoorden zij pittige vragen over o.a. ondernemersdromen en groeiwensen, gesteld door de professionele jury bestaande uit Murat Kiran, Herman Zondag (CEO AFAS) en Mieke van de Beek (Business Team Gemeente Amersfoort). Aan het eind van de avond maakt Herman de winnaar bekend: “Met het organiseren van webinars streeft Lucia het doel na om bedrijven steeds plaats-onafhankelijker te laten werken. Haar bedrijf BeanKick zal met techniek de mens versterken. Daarnaast heeft Lucia een ambitieus ondernemingsmodel met ruimte voor opschaling.”

Lucia is trots op de titel ‘UOA-ondernemer 2016’ en heeft een cheque t.w.v. € 1.000,- ontvangen. “Ik vind het een feestje om vanavond over mijn bedrijf te mogen vertellen. Het winnen van deze ondernemersprijs is een geweldige opsteker!”

 NIEUWSBRIEF

We hebben regelmatig voordelige aanbiedingen. Schrijf je in en ontvang de aanbiedingen automatisch.

CONTACT

Bezoekadres: Beankick Botnische Golf 9A 3446 CN Woerden T +31 (0)348 712431 M +31 (0)6 38 538 917 E info@beankick.nl KvK: 63847876 Nassaukade 45 3441 AC Woerden